Бог поради голямата Си любов към нас ни очаква да се потапяме ежедневно в Неговото присъствие и да разговаряме с Него, да изграждаме близка връзка с Него в молитва. Тези 365 духовни размисли, написани така сякаш Исус се обръща към нас лично и основани на библейските Му послания, ни помагат да опознаваме Божието сърце и ни изпълват с Божия мир, за да посрещаме с „любов, сила и себевладение” предизвикателствата на времето, в което живеем.

Сара Йънг, завършила философия в Wellesley, психология в Tufts и съветничество и богословски науки в Covenant Theological Seminary, е работила като журналист във Вирджиния и е служила като мисионерка заедно със своя съпруг в Япония и Австралия.

„Чакам те…” – нейният бестселър с продадени над 16 милиона екземпляра на около 30 езика, е за всички, които искат да задълбочат връзката си с Бога и да се изпълват с Неговия мир, „който никой ум не може да схване”, мир, който поглъща високите обороти и напрежението на деня.

Общението ми с Бога беше по-скоро еднопосочно – споделя авторката: – говорех главно аз, а все повече исках да чуя какво Той има да ми каже в даден ден…Така дневникът ми започна да се изпълва с диалози. Този нов начин на общуване с Бога се превърна в кулминация на деня ми…


цена: 16,90 лв.
за поръчки: [email protected]